Wat wij doen

BrightMotion helpt bedrijven en instanties met de ontwikkeling en toepassing van Audiovisuele oplossingen(AV) binnen hun organisatie door het geven van advies en het begeleiden van implementaties.

Onze klanten zijn bedrijven en instanties die ontzorgd willen worden of expertise nodig hebben op het gebied van AV. In tegenstelling tot AV leveranciers die hun bestaansrecht ontleden aan de verkoop van apparatuur en de installatie daarvan, ligt bij ons 100% focus op functionaliteiten en bedieningsgemak. Met andere woorden, bij ons staat de gebruiker en het gebruiksgemak bovenaan.

AV implementaties zijn bijna altijd multidisciplinair en vereisen daardoor coördinatie en afstemming met interne en externe partijen zoals IT e-installateurs, meubelmakers, aannemers en architecten. Wij helpen en ontzorgen door vooraf te bepalen wat er nodig is, het opzetten en regelen van alle voorbereidingen en voorzieningen, monitoren van werkzaamheden en het beoordelen van het resultaat tijdens de oplevering. Wij werken voor onze klant.